FINANS OG KPMG LANCERER IMPACT AWARDS

FINANS IMPACT Award har til formål at understøtte danske virksomheders arbejde med bæredygtighed i klima-aftryk, samfundsansvar og god ledelse.

”De mest fremsynede virksomheder accelererer i disse år indsatsen for at eliminere klima-aftryk og drive socialt og samfundsmæssigt ansvarlig forretning. Det arbejde fortjener at blive belyst langt mere i det offentlige rum, og det vil vi bidrage til med både FINANS IMPACT og en styrket journalistisk dækning af ESG-stoffet,” siger chefredaktør Steen Rosenbak, FINANS.

KPMG deler ambitionerne og konstaterer, at rollen som partner på den nye ESG-pris ligger i naturlig forlængelse af virksomhedens strategiske mål om at bidrage positivt til den grønne omstilling:

”KPMG arbejder hver dag med at understøtte både dansk erhvervsliv og det offentlige Danmarks ambitioner om bæredygtige omstilling. Vi er eksperter i at udvikle, revidere og validere bæredygtighedsstrategier og -rapporter, og sætter derfor en ære i at være med til at bedømme og fremdrage de gode eksempler, der kan blive til inspiration for morgendagens ESG-processer,” siger Morten Mønster, CEO i KPMG i Danmark.

FINANS IMPACT er mere end en hyldest af store ambitioner. Prisen er en anerkendelse af virksomheder, der gør en konkret forskel og viser vejen frem for dansk erhvervsliv i det 21. århundrede. FINANS IMPACT vil blive uddelt i tre kategorier: En hovedpris på tværs af ESG-temaer, en pris for klimaindsatsen og en pris for virksomhedens udøvelse af samfundsansvar, der batter. Vinderne bliver efter nominering kåret af fagligt kompetente jurymedlemmer efter en professionel vurdering af projekternes effekt og perspektiver. Desuden uddeler KPMG en særpris, KPMG Tech Award, der tildeles en virksomhed, som har fremmet ESG-arbejdet ved særligt innovativ brug af teknologi.

Ved pressehenvendelser:

Steen Rosenbak, chefredaktør, FINANS

steen.rosenbak@finans.dk